Tips και ιδέες για να διαλέξετε το καλύτερο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σας

THE "R" LIFE

Tips και ιδέες για να διαλέξετε το καλύτερο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σας

07/04/2022 –Γράφει: Η ομάδα του RIVER WESTΤο να βαφτίσει κανείς το παιδί των φίλων του, είναι στην πραγματικότητα κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή, κοινωνική υποχρέωση ή ένα reminder στο κινητό κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα για ένα δώρο. Ιστορικά, το έθιμο του νονού, ξεκινά από τη Ρώμη. Εκεί, o νονός ονομαζόταν patronus – που θα πει προστάτης. Γιατί αλλιώς τι δώρο θα έπαιρνε ο Don Vito Corleone στο βαφτιστήρι του.

Ως «προστάτες», λοιπόν, οι νονοί είναι υπεύθυνοι και για την πνευματική καθοδήγηση του παιδιού, πέρα από το να το κακομαθαίνουν με δώρα. Ίσως αυτή η διάσταση του ρόλου να μην γίνεται απόλυτα κατανοητή από τα βαφτιστήρια, ειδικά στα πρώτα τους χρόνια, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσουν αργότερα το ότι ήσασταν πάντα στο πλευρό τους. Φυσικά έχοντας στη χούφτα σας και το χερούλι της σακούλας που περιλαμβάνει το ιδανικό τους δώρο κάθε τόσο.

Ένα κόσμημα για νοσταλγικές αναμνήσεις
Εκμεταλλευτείτε τα πρώτα χρόνια της ζωής του βαφτιστηριού σας, δημιουργώντας για εκείνο δώρα που θα του μείνουν για μια ζωή. Ένα κόσμημα που θα το έχει για πάντα, ή μια προσωποποιημένη επιλογή, όπως ένα statement κολιέ ή βραχιόλι από τo κατάστημα Loisir, είναι μια πολύ ωραία ιδέα και συναισθηματική που θα συνοδεύει την βαφτηστήρα σας στο πέρασμα των ετών.

Παπούτσια για σωστή καθοδήγηση
Ότι το Πάσχα είναι συνώνυμο του «λαμπάδα και παπούτσια» ισχύει για τα περισσότερα παιδιά. Η περίοδος της προεφηβείας είναι αρκετά δύσκολη – όχι μόνο για τους γονείς – αλλά και για τους νονούς που καλούνται να διαλέξουν το κατάλληλο δώρο. Κανένα βαφτιστήρι δεν μπορεί να πει όχι σε λίγο χρώμα. Κάντε τις αγορές σας στο Step Color’s και δείξτε ότι γνωρίζετε τον αγαπημένο του ήρωα κινουμένων σχεδίων. Βήματα για σίγουρη επιτυχία.

Δώστε σημασία στα χόμπι
Όταν το παιδί δείξει μια κλίση προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τα ενδιαφέροντά του, είναι μια καλή αφορμή και ευκαιρία για να εμπνευστείτε για την επιλογή του κατάλληλου δώρου. Του αρέσει να συναρμολογεί και να δημιουργεί με τα χέρια του; Επισκεφθείτε το κατάστημα Μουστάκας αλλά και το Lego Store στο River West Open.

Προτιμά το διάβασμα; Μια βόλτα στο κατάστημα Nakas Book House θα σας δώσει αμέτρητες επιλογές

Ψάχνετε για το τέλειο outfit που θα ανανεώσει την ντουλαπίτσα του/της; Θα το βρείτε στο Dpam.

Εσείς είστε το καλύτερο δώρο
Τέλος, το να περάσετε χρόνο με το βαφτιστήρι σας είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορείτε να του χαρίσετε. Μια ολοήμερη βόλτα στα River West για παιχνίδι, φαγητό και ελεύθερη επιλογή δώρου στα αμέτρητα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, είναι η ιδέα που θα συναρπάσει περισσότερο απ’ όλες το παιδί.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να δείξετε ότι γνωρίζετε το παιδί και τις προτιμήσεις του. Αυτό που έχει τελικά περισσότερη σημασία, είναι οι άνθρωποι που κουβαλάνε τις σακούλες και όχι ο βραχυπρόθεσμος ενθουσιασμός του τι περιέχει.

Photo by freestocks on Unsplash


Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ