Στα Καταστήματα Μουστάκας, τα παιδικά όνειρα παίρνουν ζωή! Το νέο, ανανεωμένο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παιχνιδάδικο στο River West Open, σας υποδέχεται με έναν μοναδικό χώρο γεμάτο ποιοτικά παιχνίδια που απαντούν στην πιο ζωηρή φαντασία και γεμίζουν χαρά!

Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών με όχημα… την τσουλήθρα και βρείτε αμέτρητες επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα, διαλεγμένα με προσοχή, μεράκι και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με τον παραμυθένιο χώρο των Our Generation γεμάτο στιλάτες κούκλες, μοναδικά σετ παιχνιδιού και διαδραστικές λειτουργίες. Αφήστε τα παιχνιδιάρικα φώτα και τη μουσική να σας συνοδέψει όσο κινείστε στον κύριο χώρο του καταστήματος και εξερευνείτε τους άνετους πολύχρωμους διαδρόμους μας.

‎ Ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι μέσα από μία ατελείωτη ποικιλία ή βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε χάρη στην προσεγμένη κατηγοριοποίηση και την καθοδήγηση των ανθρώπων μας. Η πιο παιχνιδιάρικη περιπέτεια σας περιμένει στο River West Open!
Καθημερινές 9.00π.μ. – 9.00μ.μ. 
Σάββατο 9.00π.μ.- 8.00μ.μ.

River West Open

+30 210 5615 201

www.moustakastoys.gr
https://www.facebook.com/PaixnidiaMoustakas https://www.instagram.com/paixnidiamoustakas/

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ