Αυτό είναι το νέο concept του RIVER WEST OPEN

To RIVER WEST OPEN αποτελεί έναν σύγχρονο και πρωτοποριακό χώρο ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλα εμπορικά καταστήματα, αλλά και πράσινες γωνίες χαλάρωσης, προσφέροντας σε όλους μια απολαυστική και ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και αναψυχής.

Με εκτενείς χώρους πρασίνου, δημιουργική παιδική χαρά, καταρράκτη και τρεχούμενα νερά αναδεικνύεται ως ένα νέο κομβικό σημείο συνάντησης που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα ψώνια, την βόλτα, την ψυχαγωγία αλλά και την χαλάρωση, μέσα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον.

Το RIVER WEST OPEN διαθέτει megastores επώνυμων ελληνικών και διεθνών αλυσίδων όπως η Decathlon, ο Μουστάκας, η LEGO® Store, ο Κωτσόβολος, η JYSK, και η ΚFC. Περισσότερες επιλογές εστίασης με καφέ και εστιατόρια θα βρίσκονται πολύ σύντομα σε λειτουργία κατά μήκος της όχθης του τεχνητού ποταμού.

Γνωρίστε το RIVER WEST OPEN:

Bus

OPEN SHOPPING

Απολαύστε τις αγορές σας τώρα και σε εξωτερικούς χώρους και ανακαλύψτε τα νέα και μεγάλα καταστήματα επώνυμων αλυσίδων αθλητισμού, τεχνολογίας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών. Το RIVER WEST μεγαλώνει και σας προτείνει να κάνετε τις αγορές σας σε έναν αναβαθμισμένο εξωτερικό χώρο, με έμφαση στο φυσικό περιβάλλον. Περιηγηθείτε στο RIVER WEST OPEN και ανακαλύψτε τα νέα καταστήματα!

Bus

Βρείτε στο RIVER WEST OPEN:

Bus
Bus

OPEN TASTE

Γνωρίστε τον νέο, πρωτοποριακό χώρο εστίασης, περιτριγυρισμένο από μία όαση πρασίνου και νερού, που λειτουργεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και σας περιμένει για μία μοναδική, ξεκούραστη και χαλαρωτική εμπειρία γεμάτη φως. Καφές, λιχουδιές, μοναδικές γεύσεις για κάθε διάθεση, συμπληρώνουν την OPEN εμπειρία. Σας περιμένουμε!

OPEN TASTE στο RIVER WEST OPEN:

Bus

OPEN EVENTS

Εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους έρχονται σύντομα στο RIVER WEST OPEN. Σε άπλετο, open-air χώρο, τηρώντας σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, η διασκέδαση και ο πολιτισμός συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας έτσι έναν νέο πόλο έλξης στην πόλη. Η ομάδα του RIVER WEST ετοιμάζει μία σειρά από δρώμενα για όλα τα γούστα. Μείνετε συντονισμένοι!

Bus
ΟΛΑ ΤΑ EVENTS
Bus
Bus

OPEN GARDENS

Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Το RIVER WEST OPEN απλώνεται σε ένα δροσερό πάρκο μέσα στην πόλη, μελετημένο για τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη. Περιηγηθείτε στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, χαλαρώστε μπροστά από τον μοναδικό καταρράκτη και διασκεδάστε στο υπαίθριο αμφιθέατρο και στην πρότυπη παιδική χαρά.

Βόλτα στο OPEN

GALLERY

Κατοικίδια

Το κατοικίδιο σας μπορεί να σας συνοδεύει στους κοινοχρήστους χώρους.
Οι συνοδοί σκύλων θα πρέπει να τους κρατάνε σε κοντινή απόσταση και πάντα με λουρί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ OPEN

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ