ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα πάντα για την επίσκεψή σας

ΑΜΕΑ

Για την διευκόλυνση κι εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία, διαθέτουμε αναπηρικά αμαξίδια, ειδικές θέσεις στάθμευσης και θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ράμπες σε όλες τις εισόδους και ανελκυστήρες σε διάφορά σημεία του εμπορικού κέντρου.

ΔΩΡΕΑΝ Parking

Διαθέτουμε συνολικά 3.000 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Παρέχουμε ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους στάθμευσης που εξασφαλίζουν την είσοδο στο εμπορικό κέντρο από πέντε διαφορετικά σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Παιδική Χαρά

Τους εξωτερικούς χώρους του RIVER WEST συμπληρώνει η νέα εντυπωσιακή παιδική χαρά. Πρωτότυπα δημιουργικά παιχνίδια σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον σας περιμένουν για ατέλειωτο παιχνίδι!

Χώροι βρεφικής φροντίδας

Αναζητήστε τους ξεχωριστά διαμορφωμένους χώρους βρεφικής φροντίδας στα Επίπεδα -1 & 1
του κεντρικού κτιρίου αλλά και στο RIVER WEST OPEN.

Mini Bus

Το Mini Bus σας περιμένει για την μεταφορά σας, από και προς το Μετρό Αιγάλεω τις καθημερινές ανά 20 λεπτά και τα Σάββατα ανά 10 λεπτά. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Υγιεϊνή και Ασφάλεια

Με προτεραιότητά την υγεία και την ασφάλειά όλων, τηρούμε όλους τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φαρμακείο

Επισκεφτείτε το Φαρμακείο Χαϊμαλάς από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ – 9μμ και Σάββατο 8πμ-8μμ. Οι σύμβουλοι φαρμακοποιοί θα βρίσκονται στη διάθεσή σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

ΣΕΛΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΑΤΜ

Αναζητήστε τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρήματων στο Επίπεδο 0 του κεντρικού κτιρίου.
Στο σημείο θα βρείτε διαθέσιμα ΑΤΜ Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.

Γυμναστήριο

Επισκεφθείτε το γυμναστήριο AlterLife στο χώρο του River West Open τις καθημερινές 8.00π.μ. – 11.00μ.μ. και το Σάββατο 10.00π.μ. – 6.00μ.μ. Το έμπειρο προσωπικό του γυμναστηρίου θα σας βοηθήσει να ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας την σωματική άσκηση και τα ευεργετικά της οφέλη.

ΣΕΛΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

WiFi

Συνδεθείτε στο δωρεάν Wifi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού.

Κατοικίδια

Το κατοικίδιο σας μπορεί να σας συνοδεύει στους κοινοχρήστους χώρους. Οι συνοδοί σκύλων θα πρέπει να τους κρατάνε σε κοντινή απόσταση και πάντα με λουρί.

Ανοιγόμενη οροφή

Απολαύστε τη βόλτα και τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο με την πιο “open air” αίσθηση! Η μοναδική αρχιτεκτονική του κεντρικού κτιρίου διαθέτει ανοιγόμενο στέγαστρο οροφής, το οποίο παραμένει ανοικτό κατά τη διάρκεια της ημέρας (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν).

Φορτιστές

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας όχημα εύκολα και απλά στο υπαίθριο parking P3 στο River West Open. Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, φορτιστή θα βρείτε και σε θέση στάθμευσης ειδικά διαμορφωμένη για ΑΜΕΑ

Skroutz Point

Τα σημεία αυτόματης παραλαβής Skroutz Point είναι ένας εύκολος, γρήγορος, βολικός και ασφαλής τρόπος να παραλάβεις την παραγγελία σου.