River West Open

River West Open River West Open

Αυτό είναι το νέο πολυδιάστατο concept του RIVER WEST OPEN.

Mια νέα εμπειρία. Shopping, εστιατόρια, καφέ και ψυχαγωγία, σε ένα μοναδικό υπαίθριο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The “R” Life

Ιδέες, απόψεις και έμπνευση για την “R” πλευρά της ζωής

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθήστε μας:

Αυτό είναι το RIVER WEST.

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST άνοιξε τις πόρτες του το 2011, ενώ το 2021 με την λειτουργία του RIVER WEST OPEN επαναπροσδιορίζεται ως ένας νέος πρωτοποριακός εμπορικός πόλος, o μεγαλύτερος προορισμός αγορών και αναψυχής της χωράς, συνολικής επιφάνειας 83,5 στρεμμάτων.

Το νέο εμπορικό συγκρότημα παρέχει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη, ξεχωριστή εμπειρία με πολλαπλές επιλογές αγορών. Το υπάρχον κτίριο με την σύγχρονη ανοιγόμενη οροφή του, προσφέρει τρία επίπεδα με καταστήματα μόδας, ενώ στο RIVER WEST OPEN στεγάζονται megastores επωνύμων αλυσίδων και νέες επιλογές εστίασης. Στο συγκρότημα λειτουργεί και το πιο επιτυχημένο ΙΚΕΑ της χώρας.

Το RIVER WEST αποτελεί ένα καινοτόμο προορισμό που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη βόλτα για αγορές, τον περίπατο σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον, το παιχνίδι σε μία πρότυπη παιδική χαρά, το διάλειμμα στο υπαίθριο αμφιθέατρο και τη χαλάρωση με θέα τον καταρράκτη.

Η πρόσβαση παραμένει ιδιαίτερα εύκολη, καθώς διατίθεται δωρεάν parking 3.000 θέσεων ενώ το RW mini bus συνεχίζει τα δρομολόγιά του από και προς τον σταθμό μετρό Αιγάλεω.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»