Χρώμα & Φλοράλ: 5 looks για fun παιδικά outfits

THE "R" LIFE

Χρώμα & Φλοράλ: 5 looks για fun παιδικά outfits

21/3/2023
Γράφει:
Η ομάδα του RIVER WESTΌταν έρχεται εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να ντύσετε το παιδί σας, όλοι ξέρουμε πως αυτή η διαδικασία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πρόκληση. Μεγαλώνοντας τα παιδιά αποκτούν τη δική τους αίσθηση του στιλ, υιοθετούν τις τάσεις της μόδας, όπως εκείνα προτιμούν, επιλέγουν και απορρίπτουν σύνολα, trends ή και outfits που παλιότερα μπορεί να αγαπούσαν.

Η μετάβαση από την χειμερινή στην εαρινή ντουλάπα, φαντάζει μια πιο εύκολη – θεωρητικά – υπόθεση για τους γονείς. Η παλέτα των χρωμάτων γίνεται πιο ζωντανή, τα prints δίνουν και παίρνουν, ενώ τα υφάσματα γίνονται πιο ελαφριά, επιτρέποντας να παίξετε με το layering και να δημιουργήσετε fun συνδυασμούς, δίνοντας τη δυνατότητα στο παιδί να αντιμετωπίσει το καθημερινό ντύσιμο σαν ένα ακόμα παιχνίδι.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε στιλιστικές προκλήσεις, θέτοντας κάθε μέρα μία νέα θεματική για να εμπνευστεί το παιδί και να κάνει τις δικές του επιλογές από τη ντουλάπα. Οργανώστε μια βόλτα για ψώνια στο River West, προκειμένου να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα basics και ανοιξιάτικα μοτίβα που θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του, όταν επιλέγει το καθημερινό του look.FLORALPASTELS


CARGODENIMCOLOR BLOCKINGEγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ