Το καλοκαίρι ξεκινά με εκπτώσεις στο RIVER WEST

THE "R" LIFE

Το καλοκαίρι ξεκινά με εκπτώσεις στο RIVER WEST

Έως και-70% σε αγαπημένα fashion brands, νέα καταστήματα και άνετοι ανοιχτοί χώροι για όλους τους Summer Sales Lovers.
Από τις 11 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου.
Καταστήματα ανοιχτά Κυριακή 17 Ιουλίου.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκινά στο RIVER WEST. Όποιος και αν είναι ο προορισμός των διακοπών, το ταξίδι των Summer Sales Lovers ξεκινά με μία βόλτα για όλα τα απαραίτητα σε εκπληκτικές τιμές στο πιο OPEN εμπορικό της πόλης.

Αγαπημένα fashion brands ανανεώνουν τα look των διακοπών με μοναδικές εκπτώσεις ενώ το νέο κατάστημα BSB υποδέχεται το κοινό στο Επίπεδο 0 με φρέσκιες προτάσεις μόδας. Ταυτόχρονα το RIVER WEST αποτελεί και τον απόλυτο προορισμό για τον εξοπλισμό των δραστηριοτήτων του καλοκαιριού με την Decathlon να φροντίσει για ό,τι χρειάζεστε για τις εξορμήσεις σε θάλασσα ή βουνό.

Εκτός όμως από το μακροβούτι στις τιμές, στο RIVER WEST μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στους νέους εξωτερικούς χώρους του RIVER WEST OPEN. Να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να χαλαρώσετε για φαγητό, γλυκό και καφέ ή ποτό στα αγαπημένα APOLA, FLOCAFE, LUKUMAΔΕΣ, KFC, School Pizza Bar και Geronimo Coffee & Diner αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές εξερευνώντας τα ηλιόλουστα πράσινα μονοπάτια και παίζοντας στην πρότυπη παιδική χαρά.

Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ