Αυτά τα Χριστούγεννα στο RIVER WEST γινόμαστε OPEN στην πιο μαγευτική γιορτινή εμπειρία!

Style

Αυτά τα Χριστούγεννα στο RIVER WEST γινόμαστε OPEN στην πιο μαγευτική γιορτινή εμπειρία!

15/12/2021 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST

ΤΟ RIVER WEST ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!Αμέτρητα φωτάκια, λαμπερά αστέρια, στολισμένοι διάδρομοι με φωτισμένα πράσινα δέντρα, χαρίζουν λάμψη, ζεστασιά και γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλο το εμπορικό κέντρο, στον κλειστό και OPEN χώρο του, συνοδεύοντας τις αγορές σας με τον πιο μαγικό τρόπο.


Απολαύστε τον ομορφότερο χριστουγεννιάτικο περίπατο, κάντε με άνεση και ασφάλεια τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης στα νέα εστιατόρια και καφέ, πλάι στην ξεχωριστή θέα με πράσινο.


Η διασκέδαση στο RIVER WEST δεν σταματά εδώ! Για τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου το μαγικό τρενάκι των Χριστουγέννων ξεκινά ένα φανταστικό ταξίδι παρέα με σκανταλιάρικα ξωτικά από τις 17 Δεκεμβρίου έως τέλος του χρόνου!


Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε OPEN στη μαγεία των ημερών και να απολαύσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!
Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ