Προτάσεις με τα απαραίτητα για τo γραφείο του μαθητή.

THE "R" LIFE

Προτάσεις με τα απαραίτητα για τo γραφείο του μαθητή.

14/9/2023
Γράφει:
Η ομάδα του RIVER WEST

Ανεξάρτητα με τον τύπο του μαθητή, η επιστροφή από την παραλία στα θρανία, είναι σπανίως εύκολη. Η ανεμελιά και το παιχνίδι, δίνουν σιγά σιγά και πάλι τη σκυτάλη στο πρόγραμμα, τις υποχρεώσεις και τη μελέτη, γεγονός που όμως δεν θα έπρεπε να πιέζει τα παιδιά. Ένα οργανωμένο περιβάλλον για διάβασμα, μπορεί να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην ευκολότερη και ομαλότερη μετάβαση των μαθητών σε «mood σχολείου». Ένα γραφείο επαρκώς εξοπλισμένο και τακτοποιημένο, δεν διευκολύνει μόνο τη μελέτη, βοηθά επίσης στη συγκέντρωση και στην ενίσχυση της διάθεσης για διάβασμα.

Γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα του μαθητή, είναι ευκολότερο να διαλέξουμε αξεσουάρ, έπιπλα και είδη διακόσμησης και οργάνωσης που να δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλόξενο και cozy, ώστε να νιώθει άνετα και να ενισχύεται η παραγωγική και δημιουργική του διάθεση. Στόχος είναι να συνθέσουμε μια γωνιά μελέτης φιλόξενη που να προ(σ)καλεί το παιδί να διαβάσει. Σημαντικό κομμάτι λοιπόν, είναι να συμμετέχει και το ίδιο το παιδί στις αγορές για το δικό του γραφείο. Μια οικογενειακή βόλτα στο River West είναι η τέλεια ευκαιρία για τις πιο μελετηρές αγορές.

Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

28/02/24

16 αποκριάτικες στολές με αγαπημένους ήρωες από σειρές ή ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ