Οι τάσεις στα μαγιό και γιατί δεν έχει σημασία ο σωματότυπός σας

THE "R" LIFE

Οι τάσεις στα μαγιό και γιατί δεν έχει σημασία ο σωματότυπός σας

17/6/2022 –Γράφει: Η ομάδα του RIVER WESTΕίναι φορές που σπάμε μια υγιεινή ρουτίνα, κουραζόμαστε να ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφής, ακυρώνουμε μια προπόνηση γυμναστικής για να δούμε φίλους, ή παραγγέλνουμε σουβλάκια στις 12 τη νύχτα υπακούοντας τυφλά και αναντίρρητα στις φωνούλες που τριβελίζουν το μυαλό και μας προκαλούν να φάμε.


Όταν όμως το μενού έχει πανδημία δύο ετών, η πραγματικότητα δεν χωνεύεται το ίδιο εύκολα. Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου τις τελευταίες 700 και βάλε μέρες, δεν υπάρχει ανάγκη για καμία δικαιολογία στο πώς θα είναι το κορμί μας όταν θα βγούμε στην παραλία. Το σώμα μας μας έχει βοηθήσει να επιβιώσουμε από μια παγκόσμια υγειονομική κρίση και αυτό είναι παραπάνω από αρκετό για να του ζητάμε να δείχνει και να είναι αψεγάδιαστο.


Ανέκαθεν το bikini body ήταν απλά αυτό που λέει το όνομά του – ένα κορμί με ένα μπικίνι. Το ότι εμείς ορίσαμε ως το «σωστό κορμί», αυτό με τις αναλογίες 90-60-90 είναι μια άλλη ιστορία που έχει τις ρίζες της στις ανασφάλειές μας και τα λανθασμένα πρότυπα που βλέπουμε σωρηδόν στα (social) media.


Ευτυχώς οι τάσεις στα μαγιό συμπίπτουν με τις «τάσεις στα κορμιά». Όλα επιτρέπονται και όλα είναι in fashion, αρκεί να μας κάνουν να νιώθουμε hot και να αποπνέουμε αυτοπεποίθηση. Ο μύθος του «κατάλληλου μαγιό για τον σωματότυπό σου», είναι καθόλα αναχρονιστικός, αφού όταν το μέγεθος είναι σωστό, το μόνο που μετράει είναι το πώς νιώθουμε όταν βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη με το οποιοδήποτε μαγιό.


Cutouts στην κοιλιά, ενώ δεν έχετε γραμμωμένους κοιλιακούς; Εννοείται

κοπέλα με λευκό ολόσωμο στην θάλασσα

Unsplash, By Tyler NixBrazilian Cut μπικίνι, λάμψη και κυτταρίτιδα πάνε πακέτοΣτράπλες μαγιό με μεγαλύτερο στήθος; Φυσικά!Το μπαλκονέ σουτιέν για οποιοδήποτε στήθοςΜπικίνι και περισσότερα κιλά; Ναι τι;Sporty Chic ακόμα κι αν σιχαίνεστε τη γυμναστική

Unsplash, By Madrona RoseΌσο πιο ψηλόμεσο πάει

γυναίκα με ψηλόμεσο μπικίνι πάνω σε σκάφος

Unsplash, By Jakob Owens