NEW YEAR’S RESOLUTIONS: Έτοιμοι για νέους στόχους, νέες προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες!

THE "R" LIFE

NEW YEAR’S RESOLUTIONS: Έτοιμοι για νέους στόχους, νέες προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες!

3/1/2022 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή συνηθίζουμε να κάνουμε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και θέτουμε νέους στόχους με προσμονή για νέες εμπειρίες και αισιοδοξία για επιτυχία σε όλους τους τομείς. Το ξεκίνημα του νέου έτους μας βοηθάει να επαναπροσδιορίσουμε ποιοι είμαστε και τί θέλουμε και μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε η καλύτερη και πιο βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας.Η νέα χρονιά έφτασε, λοιπόν… και αυτή την φορά δεν θα εστιάσουμε στα αρνητικά και σε όσα μας λείπουν αλλά σε όλα αυτά που μπορούμε να αλλάξουμε στην ζωή μας και στα νέα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να είναι η καθημερινότητα μας γεμάτη χαμόγελα και χαρά. Πιάστε χαρτί και στυλό και σημειώστε 10 πράγματα που ενώ φαίνονται απλά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας!10 NEW YEAR’S RESOLUTIONS:

1.
Να νιώθετε ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για όλα τα θετικά πράγματα που έχετε καταφέρει στη ζωή σας!

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για όσα έχετε κατακτήσει. Η νέα χρονιά είναι μπροστά σας με πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε ό,τι άλλο έχετε στο μυαλό σας.

2.
Να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ τις μικρές, καθημερινές στιγμές.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή, από το πιο μικρό και απλό μέχρι ό,τι θεωρούμε σπουδαίο! Καλό είναι λοιπόν καλό να χαιρόμαστε κάθε στιγμή με όλα τα μικρά πράγματα που μας συμβαίνουν καθημερινά! Να θυμάστε ότι η ζωή είναι ωραία, μόνο όταν τη βλέπεις θετικά.

3.
Να περνάτε χρόνο ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

Μια βόλτα στη θάλασσα ή στο πάρκο μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας κάνει να δείτε «τον κόσμο» διαφορετικά.

4.
Να ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ περισσότερο στους άλλους.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά που όλοι μας καταλάβαμε πως για να επιβιώσουμε, πρέπει να αρχίσουμε να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

5.
Να έχετε περισσότερη ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Μην αφήνετε κανέναν να σας μειώνει και να σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αξίζετε. Είστε το ίδιο σημαντικοί όσο και οι υπόλοιποι γύρω σας!

6.
Να επιλέγετε ασχολίες που σας κάνουν να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ και να αφιερώνετε ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Αφήστε τα social media και δείτε την σειρά που σας αρέσει, μαγειρέψτε αυτό το φαγητό που έχετε τόσο καιρό στα bookmark σας ή παίξτε το αγαπημένο σας game.

7.
Να λέτε πιο συχνά “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” και να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Να συμπεριφέρεστε με ευγένεια στην οικογένειά σας, στους φίλους σας και σε όποιον σας κάνει κάθε μέρα να χαμογελάτε, ακόμη κι όταν όλα πηγαίνουν στραβά.

8.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ.

Αστυνομικά, φιλοσοφικά, ρομαντικά ή κοινωνικά δεν έχει καμία σημασία αρκεί να είναι αυτό που σας εκφράζει και σας κάνει ξαγρυπνάτε για να διαβάσετε την επόμενη σελίδα!

9.
Να είστε ΔΕΚΤΙΚΟΙ και να προσαρμόζεστε πιο εύκολα στις αλλαγές.

Μην απογοητεύεστε όταν κάτι δεν πάει έτσι ακριβώς όπως το έχετε σχεδιάσει καθώς για όλα τα πράγματα υπάρχει η σωστή στιγμή αλλά και η επόμενη φορά…!

10.
Μην ξεχνάτε να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ό,τι κι αν συμβαίνει και να σκέφτεστε θετικά!

Άλλωστε κάθε τέλος μπορεί να φέρει μια υπέροχη, νέα αρχή!


2021, σε ευχαριστούμε που μας έκανες πιο δυνατούς και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2022 με ένα μεγάλο χαμόγελο ακόμα και αν το κρύβουμε ξανά κάτω από μια μάσκα. HAPPY NEW YEAR!
Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ