12 αντικείμενα για εναλλακτική, πασχαλινή διακόσμηση

THE "R" LIFE

12 αντικείμενα για εναλλακτική, πασχαλινή διακόσμηση

12/04/2022 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Το Πάσχα διαχρονικά σημαίνει την εποχή που οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας προσέγγιζαν την διακόσμηση του σπιτιού με έναν πιο γκροτέσκο τρόπο. Γύψινα κουνελάκια που γεμίζουν καλαθάκια με χρωματιστά αυγά. Χρωματιστές ψάθινες κοτούλες με ανοιχτή τη ράχη τους για να τοποθετήσουν τα αυγά του Πάσχα. Πολύχρωμα φαναράκια, μπιμπελό σε σχήμα αυγών και κάθε τι που θυμίζει εξοχή και γιορτή στο χωριό.

Χωρίς να κλείνουμε τα μάτια στις παραδοσιακές ρίζες μας και την πιο bohemian προσέγγιση της πασχαλινής διακόσμησης, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για μια πιο μίνιμαλ πινελιά με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα. Το κόκκινο και τα φυσικά υλικά κυριαρχούν, ενώ αποφεύγουμε τις εξόφθαλμες αναφορές στη φύση που μπορεί να «βαρύνουν» το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, τα παρακάτω αντικείμενα μπορούν να παραμείνουν στο χώρο σας, χωρίς τίποτα να «φωνάζει» Πάσχα.


Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ