10 προτάσεις αθλητικών παπουτσιών για τη νέα σχολική χρονιά

THE "R" LIFE

10 προτάσεις αθλητικών παπουτσιών για τη νέα σχολική χρονιά

7/9/2023 Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST

O Michael Jordan έλεγε ότι τα εμπόδια δεν πρέπει να μας σταματούν. Αν στο δρόμο βρούμε τοίχο, η λύση δεν είναι να γυρίσουμε την πλάτη και να εγκαταλείψουμε, αλλά να βρούμε έναν τρόπο να τον σκαρφαλώσουμε. Και μαντεύετε τι χρειάζεται γι’ αυτό; Τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια.

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί ίσως μετά τον Γενάρη, τη δεύτερη μεγάλη αρχή του χρόνου. «Από Σεπτέμβρη» ξεκινά η νέα σεζόν, η επόμενη τάξη στο σχολείο, μπαίνουν οι νέοι στόχοι και αρχίζει η αναζήτηση ή συνεχίζεται η προπόνηση για τα αγαπημένα χόμπι και αθλήματα. Το μεγάλο βήμα της μετάβασης από τη διάθεση της καλοκαιρινής ραστώνης, στην φθινοπωρινή συνθήκη που επιβάλλει στα κεφάλια να μπουν μέσα χρειάζεται οπωσδήποτε καινούργια αθλητικά παπούτσια. Νέες τεχνολογίες, ανατομικοί σχεδιασμοί, μοντέρνα σχέδια και χρώματα περιμένουν μικρούς (αλλά και μεγαλύτερους) να δέσουν τα κορδόνια τους και να βαδίσουν ολοταχώς προς την επίτευξη των νέων τους στόχων.

Στο River West θα βρείτε πληθώρα επιλογών για να ανυπομονείτε να αντικαταστήσετε τα καλοκαιρινά σας σανδάλια και να ξεκινήσετε με όρεξη τη νέα σεζόν.

Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ