Η Bodytalk γεννήθηκε από απεριόριστη αγάπη και θαυμασμό για αυτό το εκπληκτικό εργαλείο που έχουμε όλοι: το σώμα μας. Oι δυνατότητες που μας προσφέρει, σε συνδυασμό με την απόλαυση και την βαθιά ικανοποίηση που αντλούμε μέσα από την άσκηση, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία αθλητικών ρούχων, υψηλών προδιαγραφών και πρωτοποριακού σχεδιασμού, για όλους όσους θέλουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και την άνεση την ώρα της γυμναστικής.

Το μήνυμα της Bodytalk, Train For Pleasure πρεσβεύει την αντίληψη της για τον ουσιαστικό ρόλο που παίζει η γυμναστική στη ζωή μας. Αθλούμαστε για προσωπική ευεξία, ευχαρίστηση, και με διάθεση για αυτοβελτίωση. Ορίζουμε οι ίδιοι τους στόχους μας με πρότυπο τον ίδιο μας τον εαυτό και όχι αυτό που προτάσσουν τα μέσα και η κοινωνία. Εξάλλου σκοπός είναι να γεμίζουμε ενέργεια, να νιώθουμε ζωντάνια μέσα από την άσκηση, και όχι να καταρρίψουμε ρεκόρ. Για εκείνους που αγαπούν το αθλητικό style, είτε είναι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αθλητές, η Bodytalk, με βαθιά τεχνογνωσία και έμφαση στις τελευταίες τάσεις της μόδας, δημιουργεί ολοκληρωμένες συλλογές και αξεσουάρ κατάλληλα για κάθε δραστηριότητα και για όλες τις ώρες της ημέρας

Ιδρύθηκε το 1996 και θεωρείται διεθνές fashion athletic brand με ηγετική θέση στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης. Διαθέτει ένα δίκτυο 25 αποκλειστικών καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ελλάδα καθώς και περισσότερα από 400 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Καθημερινές 9.00π.μ. – 9.00μ.μ. 
Σάββατο 9.00π.μ. – 8.00μ.μ.

Eπίπεδο 1

+30 210 5451 361

www.bodytalk.com/el/
https://www.facebook.com/BODYTALK.BDTK/ https://www.instagram.com/bodytalk_bdtk/

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ