Σεμινάρια Γονέων στο RIVER WEST

Σεμινάρια Γονέων στο RIVER WEST

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες σε 4 δωρεάν εργαστήρια γονεϊκότητας κάθε Τετάρτη του Απριλίου

Το River West εγκαινιάζει μία νέα σειρά εκδηλώσεων για γονείς, φιλοξενώντας για πρώτη φορά δωρεάν σεμινάρια με γονεϊκή θεματολογία. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στο χώρο του εμπορικού κέντρου, τα πρωινά της Τετάρτης, από τις 11.00 έως τις 12.00 για όλο τον Απρίλιο.

Η γονεϊκότητα είναι μια συναρπαστική αλλά και απαιτητική εμπειρία. Συχνά, οι γονείς καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά και την ανατροφή των παιδιών τους.

Tο River West συνεργάζεται με εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους και παιδοδιατροφολόγους, οι οποίοι θα προσφέρουν την επιστημονική τους άποψη και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

3/4 ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Σχολείο & διατροφή, σνακ, γεύματα με την οικογένεια, επιλογές όταν είμαστε έξω. Σεμινάριο από την Ελεάνα Πετροπούλου, διαιτολόγο, παιδοδιατροφολόγο (@childrens_dietitian)

10/4
ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα όρια στα παιδιά, τιμωρία και πειθαρχία, άγχος και φοβίες, ενεργητική ακρόαση. Σεμινάριο από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο, σύμβουλο γονέων (@kidnestgr)

17/4
ΟΘΟΝΕΣ

Μεγαλώνοντας την γενιά της οθόνης, πώς θα γίνει εργαλείο βοήθειας και όχι σύγκρουσης. Σεμινάριο από την Ηλέκτρα Κτενά, Παιδοψυχολόγο MSc, Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας (@electraktena)

24/4
SLEEP HEALTH

Nεoγέννητο, μωρό, νήπιο, σχολική ηλικία. Σεμινάριο από την Μαίρη Λαγού, ψυχολόγο, ψυχολόγο ύπνου (@babysleep_marylagou).


Κάθε σεμινάριο θα διαρκεί μία ώρα, με 30 λεπτά εισήγησης από τον επιστημονικό συνεργάτη και 30 λεπτά ερωτήσεων και απαντήσεων από το κοινό. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 11:00 στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου, είναι απολύτως δωρεάν, ενώ για τη συμμετοχή σε αυτά θα τηρείται σειρά προτεραιότητας κατά την άφιξη των ενδιαφερομένων στο χώρο της εκδήλωσης.

Η θεματολογία των σεμιναρίων απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς. Για την πιο ομαλή διεξαγωγή τους, είναι προτιμότερο να παραβρίσκονται στον χώρο μόνο ενήλικες.

#RiverWest #EmpoweringParents #SeminarioGoneonΤετάρτη 3/4
Τετάρτη 10/4
Τετάρτη 17/4
Τετάρτη 24/4

ΩΡΑ:
11:00 - 12:00

RIVER WEST
Επίπεδο 1 / Level 1

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ