RAINBOW FUN

RAINBOW FUN

RAINBOW FUN: 14-29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ RIVER WEST
Πολύχρωμο face painting & hair styling, εργαστήρια μάσκας και slime μάς βάζουν στο κλίμα των ημερών με τον πιο γιορτινό τρόπο

Από τις 14 Φεβρουαρίου και για τρεις εβδομάδες, το Rainbow Fun, ένα πολύχρωμο και πρωτότυπο σκηνικό ουράνιου τόξου, φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST φέρνοντας χαρά και χρώμα με διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες!

Η δημιουργική απασχόληση ξεκινά στα Αποκριάτικα Εργαστήρια! Εκεί οι μικροί επισκέπτες του RIVER WEST θα μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες με μπογιές, glitter, φτερά, χάντρες pom pom, και τα χρώματα που θα επιλέξουν. Εναλλακτικά , μπορούν να παίξουν και να φτιάξουν τα ολό-δικά τους χρωματιστά slime!

Παράλληλα με το εργαστήριο, μια επίσκεψη στη γωνία του Ηair Styling ή του Face Painting για μια χρωματιστή αλλαγή στην εμφάνιση επιβάλλεται! Λαμπερά χρώματα, εντυπωσιακά και τρελά hair looks μαζί με μπόλικη φαντασία και οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν στο έπακρο τη δημιουργικότητα και την υπερβολή του καρναβαλιού δίνοντας στους γονείς τους υπέροχες ευκαιρίες για δεκάδες φωτογραφίες!

Τα εργαστήρια και οι δραστηριότητες θα φιλοξενούνται από τις 14 έως τις 29 Φεβρουαρίου, τις Παρασκευές 17.00-21.00 και τα Σάββατα 12.00-20.00. Οι αποκριάτικες δράσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 16.00 με ένα απολαυστικό αποκριάτικο μουσικό και χορευτικό πάρτι όπου μικροί και μεγάλοι θα αποχαιρετίσουν με κέφι και χαρά το φετινό καρναβάλι!

Rainbow Fun at RIVER WEST!

14 / 2 - 29 / 2 / 2020
Weekdays: 10:00am - 8:00pm
Saturday: 10:00am - 6:00pm

Επίπεδο -1

FACEBOOK EVENT

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ