Το Πάσχα στο River West είναι Cool… Bunny Cool!

Το Πάσχα στο River West είναι Cool… Bunny Cool!

Bubble Bunny Sumo, Bunny Bowling, πασχαλινά εργαστήρια για δημιουργικό παιχνίδι, αλλά και πασχαλινές αγορές με λαμπάδες, παιχνίδια και κάθε είδους δώρα για όλους!

Οι δράσεις ξεκινούν από το Σάββατο 8 Απριλίου με πολύ χρώμα και ανεβασμένη διάθεση. ΒUNNY FUN… ΒUNNY COOL!BUBBLE SUMO BUNNIES: Γνωρίστε το «σούμο» στην πιο fun εκδοχή του!

Το Bubble Sumo είναι ο πλέον διασκεδαστικός τρόπος παιχνιδιού αφού οι μικροί μας φίλοι βρίσκονται μέσα σε φουσκωτές μπάλες οι οποίες τους προστατεύουν και δημιουργούν την απόλυτη funταστική εμπειρία σούμο. Σας περιμένουμε για τις πιο συναρπαστικές κουνελό- μονομαχίες

* Toποθεσία: River West OPEN: Αμφιθέατρο
* Ηλικίες: 6-12 ετών Ύψος: 1,20μ-1,50μ (Με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών η συμμετοχή στο παιχνίδι καθορίζεται από το ύψος.)BUNNY BOWLING: Fun Bowling Outdoors!

Το κλασικό bowling μετατρέπεται σε ένα μοναδικό πασχαλινό παιχνίδι σε εξωτερικό χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να ρίξουν τις κουνελο-κορύνες και να γελάσουν με την ψυχή τους! Είστε έτοιμοι να ρίξετε την τυχερή σας μπάλα?

* Toποθεσία: River West OPEN: Απέναντι από Αμφιθέατρο
* Ηλικίες: 5-15 ετώνEΑSTER WORKSHOPS: Εργαστήρια με δημιουργικά “easter edition” crafts!

Μία σειρά από παιδικά εργαστήρια, που θα γεμίσουν με χαρά και χρώμα τις ημέρες των γιορτών! Οι μικροί μας ζωγράφοι θα φτιάξουν και θα χρωματίσουν τα δικά τους mini πασχαλινά επιτραπέζια παίζοντας δημιουργικά. Ελάτε να δημιουργήσετε το δικό σας πασχαλινό Φιδάκι!

* Toποθεσία: River West: Επίπεδο 1
* Ηλικίες: 5-12 ετών


Δείτε το πρόγραμμα:

Σάββατο 8/4 -
Σάββατο 22 / 4

RIVER WEST
& RIVER WEST OPEN

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

28/02/24

16 αποκριάτικες στολές με αγαπημένους ήρωες από σειρές ή ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ