Νέα σεζόν – νέο σπίτι: Όλα όσα θα χρειαστούμε στις πιο budget friendly τιμές

Style

Νέα σεζόν – νέο σπίτι: Όλα όσα θα χρειαστούμε στις πιο budget friendly τιμές

3/10/2021 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Η αλλαγή των εποχών είναι ωραια. Παρότι κάτι έρχεται στο τέλος του, μάς κάνει να ανυπομονουμε για το νέο που ξεκινάει. Στην προκειμένη, η μελαγχολία για το τέλος του καλοκαιριού δίνει τη θέση της στην προσμονή του Φθινοπώρου- μίας εποχής που, αν μη τι άλλο, είναι εδώ για να μάς θυμίζει να αφήνουμε πίσω μας όσα μάς βαραίνουν, όπως τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, για να αναγεννηθούμε. Το motto της σεζόν που ξεκινάει δεν μπορεί να είναι άλλο από την ανανέωση. Και όσο οι μέρες μικραίνουν, εμείς επιστρέφουμε στη δουλειά και τα παιδιά στα σχολεία, περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας με βόλτες στην πόλη, αλλά και cozy βραδιές στο σπίτι, με άνεση και ζεστασιά. Η πτώση της θερμοκρασίας και το δροσερό αεράκι επιτάσσουν ζεστότερα ρούχα και αξεσουάρ ενώ, από την ανανέωση, δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο χώρος μας.

Η φθινοπωρινή ανανέωση είναι κάτι που αφορά σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Μετά τις διακοπές, μηδενίζουμε τον χρόνο και ξεκινάμε από την αρχή να φέρουμε σε πέρας τους νέους στόχους μας. Αν μάθαμε κάτι τελευταία, αυτό είναι η σημασία του να περνάμε τον χρόνο μας σε χώρους που νιώθουμε καλά. Η -μετά τις διακοπές- επιστροφή στο σπίτι, λοιπόν, ευνοεί και την ανανέωση του χώρου μας. Κουβερτάκια και μαξιλάρια για άνεση και ζεστασιά, κούπες και φλιτζάνια για τα ζεστά ροφήματα της σεζόν, χαλιά που θα κάνουν το κάθε δωμάτιο πιο ζεστό και φιλόξενο – ό,τι κι αν μπορεί να χρειαστούμε για να νιώσουμε πιο όμορφα στο χώρο μας το φθινόπωρο που ξεκινάει, το βρήκαμε στο RIVER WEST.


Register below to be the first to know about the new arrivals, events and all the news of RIVER WEST.

«I consent to the processing of my personal data, in order to receive news and updates of the Company, according to Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

Friday May 17th, 2024

3 reasons why you have to visit River West this May

READ THE ARTICLE

Wednesday April 24th, 2024

The perfect Easter Candle for your godchild

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES