Νέα σεζόν – νέο σπίτι: Όλα όσα θα χρειαστούμε στις πιο budget friendly τιμές

Style

Νέα σεζόν – νέο σπίτι: Όλα όσα θα χρειαστούμε στις πιο budget friendly τιμές

3/10/2021 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Η αλλαγή των εποχών είναι ωραια. Παρότι κάτι έρχεται στο τέλος του, μάς κάνει να ανυπομονουμε για το νέο που ξεκινάει. Στην προκειμένη, η μελαγχολία για το τέλος του καλοκαιριού δίνει τη θέση της στην προσμονή του Φθινοπώρου- μίας εποχής που, αν μη τι άλλο, είναι εδώ για να μάς θυμίζει να αφήνουμε πίσω μας όσα μάς βαραίνουν, όπως τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, για να αναγεννηθούμε. Το motto της σεζόν που ξεκινάει δεν μπορεί να είναι άλλο από την ανανέωση. Και όσο οι μέρες μικραίνουν, εμείς επιστρέφουμε στη δουλειά και τα παιδιά στα σχολεία, περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας με βόλτες στην πόλη, αλλά και cozy βραδιές στο σπίτι, με άνεση και ζεστασιά. Η πτώση της θερμοκρασίας και το δροσερό αεράκι επιτάσσουν ζεστότερα ρούχα και αξεσουάρ ενώ, από την ανανέωση, δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο χώρος μας.

Η φθινοπωρινή ανανέωση είναι κάτι που αφορά σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Μετά τις διακοπές, μηδενίζουμε τον χρόνο και ξεκινάμε από την αρχή να φέρουμε σε πέρας τους νέους στόχους μας. Αν μάθαμε κάτι τελευταία, αυτό είναι η σημασία του να περνάμε τον χρόνο μας σε χώρους που νιώθουμε καλά. Η -μετά τις διακοπές- επιστροφή στο σπίτι, λοιπόν, ευνοεί και την ανανέωση του χώρου μας. Κουβερτάκια και μαξιλάρια για άνεση και ζεστασιά, κούπες και φλιτζάνια για τα ζεστά ροφήματα της σεζόν, χαλιά που θα κάνουν το κάθε δωμάτιο πιο ζεστό και φιλόξενο – ό,τι κι αν μπορεί να χρειαστούμε για να νιώσουμε πιο όμορφα στο χώρο μας το φθινόπωρο που ξεκινάει, το βρήκαμε στο RIVER WEST.


Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ