Το sporty lifestyle κάνει την καθημερινότητα μας ξεχωριστή & απολαυστική!

THE "R" LIFE

Το sporty lifestyle κάνει την καθημερινότητα μας ξεχωριστή & απολαυστική!

8/19/2021 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Το τελευταίο διάστημα το sporty lifestyle κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στη ζωή μας και συνήθως μία γρήγορη «περιπλάνηση» στο Ιnstagram αρκεί για να δούμε μέσα από τα ταξίδια των διαδικτυακών μας φίλων, φανταστικά μέρη και εντυπωσιακές τοποθεσίες όπως χιονισμένες πλαγιές, γαλάζια νερά και πράσινα τοπία, τα οποία επισκέπτονται είτε για χαλαρές βόλτες και απόλαυση της θέας των τοπίων είτε για να επιδοθούν στα αγαπημένα τους extreme sports! Εικόνες με backpacks ορειβασίας φιγουράρουν σε κορυφές βουνών που κόβουν την ανάσα, και πολύχρωμες σανίδες surf παίρνουν θέση στο line up για να πλεύσουν πάνω σε κρυστάλλινες επιφάνειες νερού! Εκτός από τους λάτρεις των πιο extreme αθλητικών συνηθειών υπάρχουν βέβαια και αυτοί που καθημερινά αφήνουν τον καναπέ τους και διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις τρεξίματος, περπατήματος ή ποδηλάτου, κοινοποιώντας διαδικτυακά τις route map διαδρομές της πόλης.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, καλωσορίζουμε στο RIVER WEST OPEN με μεγάλο ενθουσιασμό αυτή την νέα «αθλητική» εποχή οπού όλο και περισσότεροι επιλέγουν την πιο δραστήρια ζωή και συμμετέχουν σε sports και εξωτερικές δραστηριότητες.

Εάν είστε και εσείς από εκείνους που θέλουν να τα κάνουν όλα, και την καθημερινή προγραμματισμένη άσκηση αλλά και τα «εκτός πόλης» και «just for fun» sports του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να επισκεφτείτε το νέο flagship store της Decathlon στο RIVER WEST Open για να προμηθευτείτε όσα χρειάζεστε για το άθλημα που προτιμάτε. Με ένα στυλάτο κολάν και ένα mat στρώμα συμμετέχουμε σε μάθημα Pilates κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ τις Κυριακές με μια στολή θαλάσσης και μια σανίδα κάνουμε surf, με ένα ζευγάρι αθλητικά απολαμβάνουμε μια ημέρα ορειβασίας και με μια σκηνή camping διανυκτερεύουμε σε μια υπεροχή τοποθεσία.

(Προ)Ετοιμαστείτε λοιπόν για την επόμενη περιπέτεια με τον καλύτερο εξοπλισμό!

Register below to be the first to know about the new arrivals, events and all the news of RIVER WEST.

«I consent to the processing of my personal data, in order to receive news and updates of the Company, according to Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

ALL THE ARTICLES