Βack to school με την πιο trendy σχολική λίστα του 2021

Style

Βack to school με την πιο trendy σχολική λίστα του 2021

8/19/2021 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Ανακαλύψτε τις τσουλήθρες του megastore Μουστάκας και «γλιστρήστε» στους διάδρομους των σχολικών ειδών!

Μπορείτε να φανταστείτε πως από την χαλάρωση της καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς έφτασε κιόλας η ώρα της επιστροφής στο σχολείο; Αν σας φαίνεται και εσάς κάπως απότομη η μετάβαση, σκεφτείτε πως η προετοιμασία για τη νέα μαθητική χρονιά μπορεί να γίνει λίγο πιο αισιόδοξη, πολύ πιο ενθουσιώδης και απείρως πιο πολύχρωμη.

Μια βόλτα στο νέο megastore Μουστάκας στο RIVER WEST OPEN μπορεί να μετατρέψει τις σχολικές αγορές σας σε μια σούπερ-διασκεδαστική εμπειρία!

Το παιχνίδι ξεκινά από την είσοδο κιόλας του καταστήματος όπου δύο τεράστιες τσουλήθρες περιμένουν μικρούς και μεγάλους να «γλιστρήσουν» στους διαδρόμους με τα σχολικά είδη, τα παγουράκια και τα είδη χειροτεχνίας!

Και επειδή γνωρίζουμε ότι αγαπάτε το στυλ όσο την πρωτοπορία και τη χρηστικότητα στις αγορές σας, ετοιμάσαμε για εσάς την πιο Trendy Σχολική Λίστα του 2021 με όλα τα απαραίτητα αλλά και cool σχολικά είδη. Απολαύστε λοιπόν, τα ψώνια σας οικογενειακώς και βρείτε τα πιο μοδάτα σχολικά αξεσουάρ για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Register below to be the first to know about the new arrivals, events and all the news of RIVER WEST.

«I consent to the processing of my personal data, in order to receive news and updates of the Company, according to Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

ALL THE ARTICLES