10 αντικείμενα για να εντάξετε το Χρώμα της Χρονιάς στο σπίτι σας

THE "R" LIFE

10 αντικείμενα για να εντάξετε το Χρώμα της Χρονιάς στο σπίτι σας

16/1/2024 –Γράφει: Η ομάδα του RIVER WESTΗ Pantone, ως κεφαλή στη βιομηχανία των χρωμάτων, καθορίζει κάθε χρόνο ένα χρώμα που προβλέπεται να επηρεάσει τον τομέα του design, της μόδας και των τεχνών. Για το 2024, η Pantone έχει επιλέξει ένα εκπληκτικό, δυναμικό χρώμα που αποπνέει ενέργεια και καινοτομία. Tο Χρώμα της Χρονιάς για το 2024, λοιπόν, είναι το Peach Fuzz και προβλέπεται να κυριαρχήσει σε πασαρέλες, ντουλάπες, makeup και interior design trends.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο χρώμα που συνδυάζει τη θερμότητα του ροζ με την ένταση του κοραλί. Είναι ένας βελούδινος, απαλός τόνος ροδάκινου. Κάτι μεταξύ της ζεστασιάς του ηλιοβασιλέματος και της φρεσκάδας του δροσερού αέρα. Αναδεικνύει τη θηλυκότητα και τη δύναμη, δημιουργώντας ένα αίσθημα ισορροπίας και ενδιαφέροντος, ηρεμώντας έτσι σώμα, ψυχή και μυαλό.

Το Peach Fuzz απεικονίζει την εξέλιξη και την ανανέωση, καθιστώντας το ιδανικό για τη διακόσμηση του σπιτιού. Ενθαρρύνει επίσης τη θετική σκέψη και τη δημιουργική έκφραση. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει αισιοδοξία και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζωντάνιας.

«Ψάχναμε μια απόχρωση που να εκφράζει την έμφυτη επιθυμία μας για εγγύτητα και σύνδεση. Έτσι διαλέξαμε ένα χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και μοντέρνα κομψότητα. Μια απόχρωση που αποπνέει συμπόνια, προσφέρει μια αληθινή αγκαλιά και γεφυρώνει αβίαστα το νεανικό με το διαχρονικό», ανέφερε η Executive Director της Pantone, Leatrice Eiseman, σχετικά με την επιλογή του Peach Fuzz ως χρώμα του 2024.

Ας αγκαλιάζουμε τη ζεστασιά που μας προτείνει η Pantone, χρησιμοποιώντας το γλυκό αυτό ροδακινί στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές αυτής της υπέροχης απόχρωσης μπορούμε να βρούμε σε προτάσεις από τη Jysk και σε συλλεκτικές σειρές της ΙΚΕΑ.

Register below to be the first to know about the new arrivals, events and all the news of RIVER WEST.

«I consent to the processing of my personal data, in order to receive news and updates of the Company, according to Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

Wednesday June 12th, 2024

Must haves for unforgettable summer evenings

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES