Στο RIVER WEST γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας

Στο RIVER WEST γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας

ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ RIVER WEST ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ SFERA 102,2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ

Ένα κεφάτο απόγευμα περιμένει τους επισκέπτες του RIVER WEST την Ημέρα της Γυναίκας. Οι γυναίκες του SFERA 102,2 θα βρίσκονται από νωρίς στο RIVER WEST, για να δώσουν το ρυθμό σε ένα live radio show παρέα και με το αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής την Τάμτα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σε ένα απόγευμα με κοριτσίστικη αύρα.

Από τις 18.00 μέχρι τις 21.00, η Ναταλία Γερμανού, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ελένη Κολοκοτρώνη και η Νάνσυ Αντωνίου θα βρίσκονται στα decks του SFERA που ειδικά για εκείνη την ημέρα θα μεταφερθούν στο RIVER WEST για να μας μεταδώσουν το κέφι και την ζωντάνια τους. Η καλύτερη κοριτσοπαρέα θα συμπληρωθεί και με την πολυαγαπημένη Τάμτα που θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του RIVER WEST και τους ακροατές του σταθμού τα νέα της.

Οι επισκέπτριες του RIVER WEST που θα περάσουν από αυτό το live radio session αφιερωμένο ειδικά σε όλες τις γυναίκες της ζωή μας, θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και την Τάμτα, να συζητήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ομάδα της ολοκληρωμένης φροντίδας προσώπου FREZYDERM, θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη γυναικεία ομορφιά και πολλά δώρα.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου από τις 18.00, γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με την Τάμτα και τον Sfera 102,2 σε ένα ξεχωριστό και κεφάτο live session, με λαμπερά κορίτσια, ζωντανά από το RIVER WEST!

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

ALL THE ARTICLES