Valentine Passion Party

Valentine Passion Party

VALENTINE PASSION PARTY στο RIVER WEST

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 17.00- 21.00

Το RIVER WEST ετοιμάζει το πιο ανατρεπτικό & κεφάτο πάρτι της χρονιάς με LIVE από τον HIT 88.9. Μουσική, cocktails & passion δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του έρωτα!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, το RIVER WEST διοργανώνει το πρώτο Valentine Passion Party, σε συνεργασία με τον HIT 88.9, με live μετάδοση από την Μαρία Κωνσταντάκη και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, cocktails που θα δημιουργεί και θα σερβίρει ειδικά για την περίσταση η DrinkWorks αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους φίλους του RIVER WEST.

Στο απογευματινό RIVER WEST Valentine Passion Party το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο 1 ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, από τις 17.00 έως τις 21.00, οι φίλοι του RIVER WEST θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του HIT 88.9 σε μία κεφάτη live μετάδοση, αλλά και να δοκιμάσουν το tailor made cocktail «Love me Sweet» με Passion Fruit & Prosecco το οποίο θα παρασκευάζεται αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα από επαγγελματίες bar tenders.

Η διασκέδαση την ημέρα του Έρωτα όμως δε σταματά εκεί. Στο RIVER WEST Valentine Passion Party, οι φίλοι του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να διεκδικήσουν μοναδικά θεματικά δώρα για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους, ενώ το εορταστικό κλίμα της ημέρας θα απογειωθεί με τις ξεχωριστές εκπλήξεις που ετοιμάζονται.

Φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, το πιο ανατρεπτικό και κεφάτο Valentine Passion Party θα γίνει στο RIVER WEST! Σας περιμένουμε!You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

Wednesday June 12th, 2024

Must haves for unforgettable summer evenings

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES