Playmobil Crystal Palace

Playmobil Crystal Palace

Συναρπαστικό παιχνίδι με το Κρυστάλλινο Παλάτι και τα Τηλεκατευθυνόμενα της Playmobil.

Από τις 4 μέχρι και τις 25 Μαΐου, το Κρυστάλλινο Παλάτι και τα Τηλεκατευθυνόμενα της Playmobil φτάνουν στο RIVER WEST για να χαρίσουν σε κορίτσια και αγόρια συναρπαστικό παιχνίδι, τις καθημερινές τα απογεύματα 17.00-21.00 και τα Σάββατα & την Κυριακή 5 Μαΐου όλη την ημέρα 12.00-20.00.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, το Κρυστάλλινο Παλάτι θα ζωντανέψει μαζί με όλους τους φανταστικούς χαρακτήρες του. Πριγκίπισσες, ιππότες, τα πουλιά του χιονιού, έλκηθρα, η κρυψώνα του κρυστάλλινου διαμαντιού, ένας ολόκληρος μαγικός παγωμένος κόσμος θα περιμένει τους φίλους των διαχρονικών παιχνιδιών Playmobil για να εξάψουν τη φαντασία τους και να τους χαρίσουν ατέλειωτο παιχνίδι.

Επιπλέον, στο τρίτο επίπεδο του RIVER WEST θα στηθεί μία πίστα ειδικά για τα τηλεκατευθυνόμενα Playmobil! Αγωνιστικά οχήματα θα είναι στη διάθεση των μικρών επισκεπτών για να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους! Παράλληλα, στις 2 Μαΐου θα ξεκινήσουν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στο RIVER WEST, για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο, ενώ την Κυριακή 5 Μαΐου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για ακόμα περισσότερο παιχνίδι, βόλτα και αγορές! RIVER WEST: Το παιχνίδι συνεχίζεται και τον Μάιο, με Playmobil! Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ & ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ PLAYMOBIL Καθημερινές | 17.00-21.00 Σάββατα & Κυριακή 5 Μαΐου | 12.00 – 20.00

Mήνας Playmobil στο RIVER WEST!

Καθημερινές 5:00μμ - 9:00μμ

Επίπεδα -1 & 1

You may be interested:

ALL THE STORES

Related articles:

Characters dressed in food elements

Sunday January 16th, 2022

Sales up to 70% and strolling in the beautiful garden of RW OPEN

READ THE ARTICLE

Monday January 3rd, 2022

NEW YEAR’S RESOLUTIONS: Ready for new goals, challenges and exciting experiences!

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES