Μαγικό τρενάκι, Άγιος Βασίλης, Παραστάσεις

Μαγικό τρενάκι, Άγιος Βασίλης, Παραστάσεις

9 – 31 Δεκεμβρίου, Χριστούγεννα άνω κάτω με τα Rabbids


Φέτος τα Χριστούγεννα, τα θεότρελα κουνέλια Rabbids φέρνουν τα πάνω κάτω στο RIVER WEST και μας υπόσχονται τα πιο ανατρεπτικά διασκεδαστικά Χριστούγεννα.


ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΙΝAKI ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

9-24/12 Δευτέρα – Παρασκευή 17.00 – 21.00 & τα Σάββατοκύριακα 12.00 – 20.00
27-30/12 Δευτέρα – Παρασκευή 13:00-21:00 & τo Σάββατο 12.00-20.00
Κυριακή 31/12 11.00- 15.00


Τα πιο ανατρεπτικά διασκεδαστικά Χριστούγεννα έρχονται φέτος στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbits,, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, που σκορπούν το γέλιο και ξετρελαίνουν με τις σκανταλιές τους μικρούς και μεγάλους. Η ξέφρενη διασκέδαση των Rabbids ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου και μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σκορπίζουν τον ενθουσιασμό τους στο RIVER WEST.

Τα Rabbids, τα πιο τρελιάρικα πλάσματα, θα παρασύρουν τους μικρούς φίλους του RIVER WEST σε παιχνίδια με ξωτικά, παραστάσεις, παρελάσεις, εργαστήρια με κατασκευές και στιγμές απείρου γέλιου. Ταυτόχρονα, το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο τραίνο των Rabbids θα ταξιδεύει καθημερινά τους νεαρούς επισκέπτες σε όλο το γιορτινό εμπορικό και θα κρύβει εκπλήξεις και δώρα για τους επιβάτες του. Το μόνο το οποίο θα χρειάζεται για την επιβίβαση, θα είναι το μαγικό εισιτήριο το οποίο θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το Χιονισμένο Κιόσκι με προϋπόθεση το χαμόγελό τους!

Την διασκέδαση θα απογειώνει και ο Άγιος Βασίλης με τον βοηθό του τον Ρελόχ, που θα υποδέχεται τους μικρούς τους φίλους για Χριστουγεννιάτικες ευχές. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς με αφορμή το θεότρελο εορταστικό πρόγραμμα των Rabbids, θα τρέχουν απίστευτοι θεματικοί διαγωνισμοί στα social media του RIVER WEST με φανταστικά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Τα πιο τρελά Χριστούγεννα με τα Rabbids καταφτάνουν στο RIVER WEST, με ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς αλλά και μία άνετη γιορτινή βόλτα για τους μεγαλύτερους, για όλα τα δώρα και τις εορταστικές αγορές των ημερών.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Rabbids μας εγγυόνται την πιο ανατρεπτική διασκέδαση στο RIVER WEST!You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

Tuesday March 26th, 2024

Items that caught our eye while strolling at River West

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES