ΕΙΣΑΙ COOL; Έλα στο Super School της PAW PATROL

ΕΙΣΑΙ COOL; Έλα στο Super School της PAW PATROL

10 – 22 Σεπτεμβρίου 2018, το Super School των Paw Patrol σας καλεί στο RIVER WEST για την πιο cool περιπέτεια

Η απίθανη ομάδα των PAW PATROL εκπαιδεύει και διασκεδάζει με σούπερ αποστολές διάσωσης με ελεύθερη είσοδο τους μικρούς επισκέπτες του RIVER WEST παρέα με τον αγαπημένο Marshall.

10 με 22 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα – Παρασκευή 17.00 – 21.00, τα Σάββατα 12.00 – 20.00


Η επιστροφή στα θρανία γίνεται πιο εύκολα από ποτέ φέτος στο RIVER WEST με τους αγαπημένους ήρωες των Paw Patrol. To Super School των Paw Patrol ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου στο αγαπημένο εμπορικό και καλωσορίζει παρέα με τους μικρούς επισκέπτες τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι, αγωνίσματα, παραστάσεις και ένα PAW-λύ διασκεδαστικό πρόγραμμα δράσεων.

Τα παιδιά γίνονται οι σούπερ βοηθοί της πιο αγαπημένης ομάδας κουταβιών στο Super School των Paw Patrol, μαθαίνουν όλα τα κόλπα της κουταβοπαρέας και αναλαμβάνουν δράση μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Marshall και τον Ryder για να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης. Ραντεβού καθημερινά στον πύργο έλεγχου του Ryder στο 1 ο επίπεδο του RIVER WEST για να μπείτε και εσείς στην κουταβοσχολή που εκπαιδεύει με διδακτικά εμπόδια στον στίβο μάχης, με παραστάσεις από τους ήρωες των Paw Patrol και πολύ χορό! Μετά τις δοκιμασίες ο εκπαιδευτής Ryder και ο αδέξιος Marshall παραδίδουν πτυχίο αποφοίτησης!

Φυσικά, καμία τάξη δεν ολοκληρώνεται χωρίς αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τα κουταβάκια σε δράση για να κρατήσουν ζωντανές της αναμνήσεις της όμορφής αυτής εμπειρίας.

RIVER WEST: Είσαι cool! και 10-22 Σεπτεμβρίου, σε περιμένουμε στο Super School των Paw PatrolYou may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

Wednesday June 12th, 2024

Must haves for unforgettable summer evenings

READ THE ARTICLE
ALL THE ARTICLES