New year, new me: 14+1 must haves για τη νέα χρονιά

THE "R" LIFE

New year, new me: 14+1 must haves για τη νέα χρονιά

16/1/2024 –Γράφει: Η ομάδα του RIVER WESTΕίναι γεγονός πως η ημερολογιακή έναρξη κάθε νέου έτους, σηματοδοτεί την καλύτερη χρονική συγκυρία για να νέες ευκαιρίες και φρέσκες αρχές. Αφού περάσει η υπερβολή των γιορτών, θέτουμε τους προσωπικούς μας στόχους για τη νέα χρονιά με σκοπό να πλησιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται στον περιβόητο «νέο μας εαυτό». Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε μία εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού μας. Οι στόχοι που θέτουμε πρέπει να οδηγούν στη βελτίωση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη εκείνων των συνηθειών που θα μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα.

Ξεκινάμε με την επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Πρωταρχικό μας μέλημα θα πρέπει να είναι ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει την αφιέρωση αρκετού χρόνου στην οικογένεια, τους φίλους και τα χόμπι που αγαπάμε. Για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστεί να οργανώσουμε τον χρόνο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προλαβαίνουμε και τα «πρέπει» και τα «θέλω» μας.
Ένα organizer είναι απαραίτητο εργαλείο γι’ αυτό. Για τους old school τύπους που αγαπούν το χαρτί, μπορείτε να διαλέξετε ένα ημερολόγιο:Και για τους fans της τεχνολογίας, ένα νέο smartwatch, smartphone ή tablet, θα βολέψει πολύ.
Φυσικό επακόλουθο είναι να μπει σε προτεραιότητα ο χρόνος για τον εαυτό μας. Εξασφαλίζοντας το περιβόητο me time, επενδύουμε στην ψυχική μας υγεία, αλλά και στην ενίσχυση συναισθημάτων όπως η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση. Επενδύστε στο self care και αφιερώστε χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς σας, αλλά και σε υπηρεσίες που θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή σας, όπως ένα μανικιούρ στο Your Majesty, στο Επίπεδο -1 του River West. Με μια βόλτα στα Galerie De beaute θα ανακαλύψετε τις μάσκες και τις κρέμες που θα σας αναζωογονήσουν αλλά και τα αρώματα με τα οποία θα συνδέσετε τις νέες σας αναμνήσεις.Κομμάτι της προσωπικής ανανέωσης είναι και η αναδιαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου. Μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές με έμπνευση και αγορές από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και Jysk στο River West, μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στη διάθεσή μας.Βάλτε στο πρόγραμμα λίγο ακόμα ύπνο, περισσότερη χαλάρωση και λίγο περισσότερη γυμναστική. Για να πετύχετε τους fitness στόχους σας, θα χρειαστείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στα καταστήματα αθλητικών ειδών που βρίσκονται στο River Westθα βρείτε τα απαραίτητα όποιος κι αν είναι ο τρόπους που γυμνάζεστε ή το χόμπι που σκοπεύετε να ξεκινήσετε.Τέλος, δημιουργήστε μια λίστα με όλα εκείνα τα δώρα που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας. Μια ολοκαίνουργια γούνα;Ένα νέο laptop;Μια μέρα για shopping spree στο River West; Ό,τι κι αν είναι αυτό που θα σας γεμίσει χαρά, σημειώστε το και βάλτε τα δυνατά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να καταφέρετε αν το βάλετε στόχο. Ας τα κάνουμε όλα πραγματικότητα, παρέα!

Register below to be the first to know about the new arrivals, events and all the news of RIVER WEST.

«I consent to the processing of my personal data, in order to receive news and updates of the Company, according to Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

You may be interested:

ZARA logo
ALL THE STORES

Related articles:

ALL THE ARTICLES