Ψυχική ευεξία: Το “trend” που έγινε προτεραιότητα

Style

Ψυχική ευεξία: Το “trend” που έγινε προτεραιότητα

21/1/2022 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST

Η πραγματικότητα της πανδημίας μάς άλλαξε όλους. Άλλαξε ακόμα και τη χρήση που κάνουμε στα social media. Το τι «ποστάρουμε», αλλά και το πού «χαρίζουμε πια την καρδιά μας». Οι φωτογραφίες με τέλεια κορμιά και τελευταία trends μαλλιών και μακιγιάζ, υπάρχουν ακόμα, αλλά πλέον το trend είναι άλλο.

Όλοι και περισσότεροι influencers και celebrities έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη δική τους όχι και τόσο τέλεια ζωή. Το φαινόμενο της εξιδανίκευσης με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα απλό, καθημερινό scroll στην κεντρική σελίδα των περισσότερων social media, είναι καθόλα ψευδές και πλέον καταρρίπτεται από τους ίδιους ανθρώπους που το καθιέρωσαν.


Photo by Timon Studler on UnsplashΗ σημασία και η αξία της ψυχικής ευημερίας ξεκίνησε ως trend – μπορεί από ανάγκη, αφού την περίοδο της καραντίνας και των περιορισμών δεν είχαμε τίποτα να μας αποσπά από το ποιοι πραγματικά είμαστε και τι νιώθουμε – αλλά τελικά έγινε προτεραιότητα. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση, οι μέρες που το πάπλωμα μάς πλακώνει, οι στιγμές που νιώθουμε ένα εσωτερικό κενό. Η νέα χρονιά όμως είναι εδώ και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε με πιο ανοιχτά μάτια το μέσα μας, να το αγαπήσουμε και να το φροντίσουμε.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή συνήθεια. Όποτε αισθανόμαστε κάτι να μας πιέζει, θα παίρνουμε λίγο χρόνο και θα βγαίνουμε μια βόλτα έξω στον καθαρό αέρα. Με θετικό mood, επιλέγουμε το μέρος που ξέρουμε ότι μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση και με αισιοδοξία κατευθυνόμαστε προς τα εκεί! Το κέντρο της πόλης, η παραλία, το πάρκο της γειτονιάς μας ή οι στολισμένες βιτρίνες στον εξωτερικό χώρο του River West μπορεί να μας χαρίσει μια ακόμα όμορφη στιγμή και να γεμίσει τις εσωτερικές μας μπαταρίες.

Photo by Dineslav Roydev on Unsplash
Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ