Καιρός να μαζέψεις τις fluffy παντόφλες σου. 10 προτάσεις για δάχτυλα έξω, λοιπόν!

THE "R" LIFE

Καιρός να μαζέψεις τις fluffy παντόφλες σου. 10 προτάσεις για δάχτυλα έξω, λοιπόν!

03/05/2022 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


H αμφιθυμία και η αναποφασιστικότητα του καιρού, έχει βάλει μια παύση σε όλες τις ομολογουμένως χρονοβόρες και δύσκολες δουλειές της εποχιακής αναδιάρθρωσης της ντουλάπας και τους σπιτιού: τα χαλιά ίσως είναι ακόμα στρωμένα, τα καλοκαιρινά δεν έχουν κατέβει από τις πάνω ντουλάπες και τα κλειστά παπούτσια κάνουν κάπως τα πόδια μας να δυσανασχετούν.

Το πρώτο βήμα για την υποδοχή του καλοκαιριού, πρέπει να γίνει σχεδόν κυριολεκτικά. Οι χνουδωτές παντόφλες του χειμώνα, μπορεί να είναι μαλακές και χαριτωμένες, αλλά δεν αφήνουν το πόδι να αναπνέει – γεγονός που όσο προσεγγίζουμε τους πιο θερμούς μήνες της σεζόν, είναι απολύτως απαραίτητο.

Ώρα να μαζέψουμε τις fluffy παντόφλες με λούτρινα ζωάκια και μάφιν που μας κρατούσαν συντροφιά, τις κρύες νύχτες του χειμώνα, απέναντι από την τηλεόραση. Καιρός να ανανεώσουμε το ουσιαστικότερο essential της καθημερινότητάς μας, αγοράζοντας ένα καλοκαιρινό ζευγάρι παντόφλες.

Ακολουθούν προτάσεις για όλες τις ηλικίες που θα βρεις απλά με μια βόλτα στο River West.


Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ