Αφιέρωμα στα σχολικά είδη

THE "R" LIFE

Αφιέρωμα στα σχολικά είδη

31/8/2023 Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST

Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο συμπίπτουν με εκείνο το πρώτο κουδούνι για την επιστροφή στα θρανία και τις σχολικές τάξεις. Τι σημαίνει σχολείο για εσάς;

Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, οι εικόνες από τα μαθητικά χρόνια έχουν πάντα αποτυπωμένες στιγμές με σχολικές τσάντες, στριμωγμένα μολύβια σε πολύχρωμες κασετίνες, τον ήχο της ξύστρας, τετράδια γεμάτα στίχους τραγουδιών στο οπισθόφυλλο και γόμες που υπόσχονταν να σβήνουν λάθη που έγιναν με στιλό και πάντα απογοήτευαν με την επίδοσή τους.

Τα σχολικά είδη είναι οι αφανείς ήρωες της επιστροφής στα θρανία, τα αξεσουάρ του μαθητή που διευκολύνουν και κάνουν πιο ενδιαφέρον το διάβασμα, τον βοηθούν να κοινωνικοποιηθεί, ενώ συχνά αποτελούν και το έναυσμα για ξέφρενο back to school shopping. Αν οι αγορέςγια σχολικά είδη αποτελούν ιεροτελεστία για εσάς ή/και το παιδί σας, τότε ο ιδανικός προορισμός είναι φυσικά το River West. Περιηγηθείτε ανάμεσα σε τσάντες, αξεσουάρ, χαρτικά και γραφική ύλη και επενδύστε σ’ εκείνα που θα χρωματίσουν τις μέρες και τις ώρες στο θρανίο με στιλ.

Eγγραφείτε παρακάτω ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες
αφίξεις, τα δρώμενα και όλα τα νέα του RIVER WEST.

«Συγκατατίθεμαι στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με σκοπό να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας, σύμφωνα με την Δήλωση Προστασίας Δεδομένων»

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ