6 βιβλία για να αφήσει – επιτέλους – το παιδί σας το ipad

THE "R" LIFE

6 βιβλία για να αφήσει – επιτέλους – το παιδί σας το ipad

01/04/2022 – Γράφει: Η ομάδα του RIVER WEST


Το μόνιμο άγχος που δημιουργείται με το να παρατηρεί κανείς τη νέα γενιά να μεγαλώνει, είναι η σχέση της με την τεχνολογία. Τα παιδιά νιώθουν όλο και πιο άνετα και εξοικειωμένα με συσκευές όπως smartphones, tablets και Η/Υ, γεγονός που ενδεχομένως να αγχώνει πολλούς γονείς για τις προσλαμβάνουσες των παιδιών τους, αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.


Photo by Ben White on Unsplash


Ένα καλό βιβλίο, ήταν ανέκαθεν για ένα παιδί, μια πόρτα σε έναν αλλοτινό κόσμο. Η λογοτεχνία αρπάζει τη φαντασία του παιδιού από το χέρι και την οδηγεί σε ανεξερεύνητα μονοπάτια, βοηθώντας το να διευρύνει τους ορίζοντές του, να μάθει να σκέφτεται, να μιλά, να νιώθει, αλλά και να πράττει.

Όταν στις 23 Απριλίου 1616 η παγκόσμια λογοτεχνική σκηνή, θρήνησε τον Ισπανό δημιουργό του Δον Κιχώτη, Μιγκέλ ντε Θερβάντες, αλλά και τον Άγγλο ποιητή και θεατρικό συγγραφέα, Ουίλιαμ Σαίξπηρ, η UNESCO καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, συγκεντρώσαμε 6 βιβλία που θα είναι μια πολύ καλή αφορμή να παρατήσει το παιδί το tablet και να ξεφυλλίσει μια καινούργια πραγματικότητα. Αυτήν του καλού βιβλίου. Μια βόλτα στο Nakas Book House θα σας δώσει αμέτρητες επιλογές.

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

05/10/22

“Μαμά τι να βάλω;”: Ιδέες και εύκολες λύσεις για παιδικά outfits στο σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ