Σεμινάριο για γονείς με τον Kidnest

Σεμινάριο για γονείς με τον Kidnest

Οι δεξιότητες του σύγχρονου γονέα» από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο.Την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 19:00, το αμφιθέατρο του River West Open θα φιλοξενήσει τον σύμβουλο γονέων Ιωάννη Γλωσσόπουλο, γνωστό και ως Kidnest.

Η ομιλία επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των σύγχρονων γονέων, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Συνοπτική περιγραφή της ομιλίας

Σε έναν κόσμο όπου οι κοινωνικές και τεχνολογικές δυναμικές αλλάζουν συνεχώς, οι γονείς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις που απαιτούν δεξιότητες και σύγχρονες αντιλήψεις. Από την επικοινωνία και την ενεργητική ακρόαση έως την οριοθέτηση και τη συνέπεια, και από τη στήριξη της αυτονομίας του παιδιού έως την αναγνώριση της σημασίας της προσωπικής ιστορίας του γονιού, η ομιλία μας προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στη γονεϊκότητα.

Η ομιλία αυτή δεν είναι απλώς μια σειρά από συμβουλές αλλά μια πρόσκληση για τους γονείς να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προσωπική και οικογενειακή τους ανάπτυξη.

Μέρη ομιλίας

– Εισαγωγή: Η ανάγκη για σύγχρονες γονεϊκές δεξιότητες στον αλλαγμένο κόσμο

– Επικοινωνία και ακρόαση: Στρατηγικές για βελτίωση της επικοινωνίας και της σχέσης με τα παιδιά

– Οριοθέτηση και συνέπεια: Η σημασία της οριοθέτησης και πώς η συνέπεια ενισχύει την ασφάλεια των παιδιών

– Στήριξη της αυτονομίας του παιδιού: Ενθάρρυνση της αυτονομίας για την ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης

– Προσωπική ιστορία και γονεϊκότητα: Η επίδραση της προσωπικής ιστορίας του γονιού στην ανατροφή και πώς η αυτογνωσία μπορεί να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές

– Συμπεράσματα και επίλογος: Ανάδειξη της σημασίας της συνειδητής γονεϊκότητας και κάλεσμα για ενεργή συμμετοχή στην προσωπική και οικογενειακή ανάπτυξη.

Με αυτή την ομιλία, επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε, να ενδυναμώσουμε και να εφοδιάσουμε τους γονείς με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης γονεϊκότητας.

Στο τέλος της ομιλίας, ο Ιωάννης Γλωσσόπουλος θα συζητήσει με το κοινό και θα απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών.

Σας περιμένουμε στο αμφιθέατρο του River West Open την Παρασκευή 24/05, στις 19:00!

Παρασκευή 24 / 5
19:00

Αμφιθέατρο
RIVER WEST OPEN

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ