Καλοκαιρινές δράσεις στο RIVER WEST

Καλοκαιρινές δράσεις στο RIVER WEST

Είμαστε OPEN στη διασκέδαση, OPEN στην ευεξία, OPEN στο παιχνίδι, OPEN στο θέαμα, OPEN στην καλοπέραση! Θερινό σινεμά, παιδικά εργαστήρια και πρωτότυπα δημιουργικά workouts, σε ένα πρόγραμμα ανοιχτό για όλους στο RIVER WEST OPEN. Το φετινό καλοκαίρι στο RIVER WEST είναι OPEN και γεμάτο δωρεάν δράσεις για όλους. Μία ανοιχτή καλοκαιρινή γιορτή στην πόλη, με καμβά τους νέους χώρους του RIVER WEST OPEN, με θέαμα, παιχνίδι και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν. Θερινό σινεμά, πρωτότυπα, διασκεδαστικά workouts αλλά και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά οι κύριοι άξονες του φετινού προγράμματος για το OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του RIVER WEST.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του RIVER WEST. Αναλυτικά:

— Το θερινό Σινεμά στο Αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN
κάνει «πρεμιέρα» το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 10 Ιουλίου, θα κρατάει παρέα σε μικρούς και μεγάλους με αγαπημένες παιδικές ταινίες.

— To Σάββατο 4 Ιουνίου και 25 Ιουνίου,
οι μικροί chef ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη μαγειρική και ανακαλύπτουν τεχνικές και συνταγές σε συνεργασία με τη Σχολή Μαγειρικής Kids Cooking Club.

— Την Κυριακή 5 Ιουνίου και 3 Ιουλίου,
το παιχνίδι αποκτά ξεχωριστό νόημα με το WWF. Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δράσεις και ένα μοναδικό πρόγραμμα με την επιμέλεια του οργανισμού, μαθαίνουν για τα απειλούμενα είδη αλλά και για το οικολογικό μας αποτύπωμα.


Ταυτόχρονα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του RIVER WEST έχει και fun προτάσεις ευεξίας και για τους μεγαλύτερους επισκέπτες, που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα:

— Την Παρασκευή 3 και 10 Ιουνίου, η ομάδα του KYMA SURF με τις σανίδες και το κέφι τους, μας κάνουν το απόλυτο καλοκαιρινό workout. — Την Τρίτη 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Μαρία ΛουΐΖα Βουρου παραδίδει ένα δημιουργικό session “Sunset Yogilates” που μας βοηθά να αντιληφθούμε την δύναμη που κρύβει το σώμα μας.

Όλο το πρόγραμμα δράσεων “OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” είναι ανοιχτό για όλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την είσοδο στα events. Πάρτε και εσείς μέρος και ζήστε την πιο OPEN εμπειρία στο RIVER WEST.ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

SURF STYLE WORKOUT
Παρασκευή 3 & 10 Ιουνίου στις 19.00
Η απόλυτη καλοκαιρινή γυμναστική με σανίδες του SURF και ασκήσεις προετοιμασίας για τα… κύματα στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου στις 21.00
Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε αγαπημένες παιδικές ταινίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ με το KIDS COOKING CLUB
Σάββατο 4 Ιουνίου & Σάββατο 25 Ιουνίου 10.30-14:30
Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN οι μικροί chef ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ WWF
Κυριακή 5 Ιουνίου «Απειλούμενα Είδη» & Κυριακή 3 Ιουλίου «Οικολογικό Αποτύπωμα» από τις 11.00
Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN η γνώση γίνεται παιχνίδι με τo WWF

SUNSET YOGILATES με τη Μαρία Λουΐζα Βούρου
Τρίτη 21 Ιουνίου στις 19.30
Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN

ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ '22

RIVER WEST OPEN

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

05/10/22

“Μαμά τι να βάλω;”: Ιδέες και εύκολες λύσεις για παιδικά outfits στο σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ