Καλοκαίρι 2023 στο River West OPEN

Καλοκαίρι 2023 στο River West OPEN

Θερινό σινεμά, θεατρικές παραστάσεις, Nerf-ομαχίες, μαθήματα skateboard & yoga, slime workshop και ακόμα περισσότερες καλοκαιρινές δράσεις σας περιμένουν στους καταπράσινους χώρους του River West!


Με open διάθεση και πολύ ενθουσιασμό σας υποδεχόμαστε στο River West και αυτό το καλοκαίρι, με ένα πλούσιο, δωρεάν πρόγραμμα διαδραστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων!

Η αυλαία του “Open Καλοκαίρι 2023” ανοίγει δυναμικά το Σάββατο 17 Ιουνίου με NERF-ΟΜΑΧΙΕΣ! Το παιχνιδάδικο Μουστάκας, υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση με Nerf σε τρία stages συναρπαστικού παιχνιδιού μέχρι τελικής πτώσης!

Λάτρεις του ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ; Σας υποδεχόμαστε και φέτος στο δροσερό χώρο του αμφιθεάτρου με παιδικές προβολές κάθε Τρίτη από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου η προβολή αγαπημένης γαλλικής κωμωδίας απευθύνεται στους ενήλικες επισκέπτες, που μπορούν να απολαύσουν την ταινία χαλαρώνοντας με ένα δροσερό αναψυκτικό, ποτό ή και σνακ από τα καταστήματα εστίασης του River West Open!

Το παιχνίδι συνεχίζεται στο Εργαστήρι SLIME & SAND όπου σε συνεργασία με το κατάστημα Μουστάκας, καλούμε τους μικρούς μας φίλους σε ένα δημιουργικό, «πολύχρωμο» εργαστήρι με άμμο και slime την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο 22, 23 & 24 Ιουνίου.

Open Καλοκαίρι χωρίς ΘΕΑΤΡΟ δεν γίνεται! Έτσι τις Τετάρτες 21, 28 Ιουνίου, 5 Ιουλίου αλλά και το Σάββατο 1 Ιουλίου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διήγηση παραμυθιών από τις «Παραμυθοκόρες» και παραστάσεις όπως «Άριελ, η μικρή γοργόνα», «Πίκο και Λόλα» ή το «Τζακ και η Φασολιά» ή απλά να έρθετε σε όλες!”

Μπαίνοντας σε πιο αθλητική διάθεση, την Πέμπτη και την Παρασκευή 6 & 7 Ιουλίου, ανεβαίνουμε στα SKATEBOARD παρέα με την Intersport!

Εάν όμως προτιμάτε κάτι πιο ζεν, συνδεθείτε με τον ήχο της ανάσας σας στα απογευματινά μαθήματα FAMILY YOGA με την Ιntersport, κάθε Δευτέρα από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Επειδή το καλοκαίρι θέλει και ασφάλεια, σας περιμένουμε στο διαδραστικό παιχνίδι της SAFE WATER SPORTS με θέμα την ασφάλειά στη θάλασσα και το νερό, την παραλία και τα θαλάσσια σπορ, την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Ιουνίου.

Τέλος, συμμετέχουμε στο πιο fashion εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, το UPCYCLE TIE & DYE WORKSHOP x FABRIC REPUBLIC, για να γνωρίσουμε το upcycling στη μόδα, μέσω της βαφής tie dye από την Πέμπτη 13 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου -με ανοιχτά καταστήματα!

Το Open Καλοκαίρι 2023 στο River West, γεμάτο με παιχνίδι, θέαμα, δημιουργία και άθληση, υπόσχεται να χαρίσει στιγμές διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και δροσιάς στην πόλη. Σας περιμένουμε στους καταπράσινους χώρους μας!

Πρόγραμμα καλοκαιρινών δράσεων River West


Ιούνιος Ιούλιος '23

RIVER WEST OPEN

Μπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ