Ταξίδι στα Χριστούγεννα του Κόσμου

Ταξίδι στα Χριστούγεννα του Κόσμου

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ RIVER WEST
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΣΤΟ RIVER WEST
ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ


Φέτος τα Χριστούγεννα ο κόσμος όλος έρχεται στο RIVER WEST, μέσα από ατελείωτες, ονειρεμένες, εορταστικές δραστηριότητες που υπόσχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Όπως ο Άη Βασίλης γυρνάει όλο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα του στα παιδιά, έτσι και οι φίλοι του εμπορικού κέντρου θα ταξιδέψουν στις μητροπόλεις του κόσμου με μουσικές, χορούς, παιχνίδια και –φυσικά- τα ξωτικά του αγαπημένου Αγίου των παιδιών!

Τρία ακούραστα ξωτικά, η Γαλλίδα Pica, o Αμερικανός Yankee και η Ρωσίδα Bolsa θα συντροφεύουν τους μπόμπιρες που θα βρεθούν τις γιορτές στο RIVER WEST με face painting, πολύχρωμα μπαλόνια σε κάθε απίθανο σχέδιο και με απίστευτα ζογκλερικά κόλπα! Ταυτόχρονα, ο αγαπημένος Καρυοθραύστης θα κυκλοφορεί στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, γιατί φέτος το εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα στεγάσει και το σπίτι του Άη Βασίλη. Η Βασιλένια, η αγαπημένη του σύζυγος, θα καλωσορίζει τα παιδιά και θα τα οδηγεί στον Άη Βασίλη για να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Συγχρόνως, απίθανες μουσικές εκδηλώσεις θα κατακλύζουν το εμπορικό κέντρο RIVER WEST όλη την εορταστική περίοδο. Παιδικές φωνούλες από τη χορωδία του ωδείου Αναγέννηση του δήμου Αιγάλεω θα κυρύξουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα κάλαντα από όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα, την Κάτω Ιταλία, την Φιλανδία, την Αφρική και την Αμερική θα τραγουδήσει και η χορωδία του αγαπημένου Θωμά Κινδύνη, πλυμμυρίζοντας τις καρδιές όλων με χαρά και αισιοδοξία. Η Sesame Band θα μας ταξιδέψει στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη παίζοντας ζωντανά τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ και τζαζ ρυθμούς.

Η ψυχαγωγία και οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εκεί! Το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του RIVER WEST περιλαμβάνει επίσης παραστάσεις και παραμύθια που θα μαγέψουν τα παιδιά και θα τα ταξιδέψουν σε κόσμους ονειρικούς. Μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν τις ημέρες των εορτών στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα μπορέσουν να απολαύσουν θεατρικά δρώμενα και παραμύθια, όπως τις «Καλικαντζαροζαβολιές», την παράσταση μαριονετών «Το μυστικό του Άη Βασίλη», το μουσικό παραμύθι «Η Χιονομπαλού» και τα «Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα», δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν και θα συγκινήσουν κάθε θεατή, μικρό ή μεγάλο!

Η κορύφωση έρχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα τρελό πάρτι με το δυναμικό σαξοφωνίστα Thomas Man! Την τελευταία ημέρα του χρόνου οι μικροί επισκέπτες του RIVER WEST θα λικνιστούν στους ρυθμούς του κόσμου με μελωδίες που θα τους ταξιδέψουν στην Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Βουδαπέστη, την Μόσχα και την Νέα Υόρκη!

Φέτος τα Χριστούγεννα ο κόσμος όλος στο River West! Αναλυτικό ΠρόγραμμαΜπορεί να σας ενδιαφερουν:

ZARA logo
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ